torek, 9. januar 2018

Božiček je kolegici prinesel bon za beljenje zob

S kolegico sva se prejšnji teden prav resnično zasmejali njeni prigodi. Že nekaj časa je tarnala svojemu partnerju, da ni zadovoljna s svojimi zobmi, da so preveč rumeni. V zadnjih mesecih je kupila vsaj 5 različnih izdelkov za beljenje zob – od zobnih past, lističev za beljenje zob, gelov v drogeriji itd. Učinki pa so bili ali namišljeni ali pa zelo zelo kratkotrajni. Sama ni imela več ideje kaj naj stori, zato je kar malo pozabila na njene rumene zobe. Potem so prišli decembrski prazniki in ogromno dela z nakupi daril, s smučanjem in prirejanjem prednovoletnih zabav. A nekaj zanimivega jo je pričakalo pod novoletno smrečico na božični dan. Božiček (njen dragi) ji je prinesel bon za beljenje zob v zobozdravstveni ordinaciji. Torej za pravo strokovno beljenje zob, ki ga opravijo zobozdravniki.


Najprej na posvet


Kolegica je bila malo presenečena nad darilom, ampak zelo vesela. Vedela je, da si kaj takega sama po vsej verjetnosti ne bi kupila. Že takoj v januarju po praznikih je poklicala v ordinacijo in se naročila na posvet. Ni hotela z glavo skozi zid in je najprej želela pridobiti kakovostne informacije o beljenju zob. Na posvetu so bili zelo strokovni in do potankosti predstavili beljenje zob, z vsemi prednostmi in slabostmi. Tudi te seveda so, najbolj je značilna ta slabost, da se po določenem času zobje lahko ponovno obarvajo. To velja predvsem, če uživamo takšno hrano in pijačo, ki obarva zobe (predvsem rdeče vino, čokolada in kava).

Po nekajdnevnem premisleku na poseg

Vzela si je nekaj dni za premislek in se naposled le odločila, da bo izkoristila bon za beljenje zob. Dogovorila se je za termin in se z malo strahu odpravila na poseg. Ta je bil povsem neboleč in dokaj hiter, rezultati pa osupljivi. Razbarvali so ji zobe za kar nekaj odtenkov. Razlika je bila zelo očitna tudi za zunanje opazovalce, a kljub vsemu njeni zobje niso delovali izumetničeno. Njen nasmeh je bil čudovit. Glede na njene rezultate, se je potem za poseg odločilo še vsaj pet njenih prijateljic, ko so želele imeti takšen nasmeh.

Ni komentarjev:

Objavite komentar