petek, 1. december 2017

Estetski modni kos ob posebnih priložnostih

Vsaka dama rada obleče posebno gala obleko za svečane priložnosti. A običajno k takšnim oblekam v naši omari nimamo prav veliko večernih torbic na izbiro. Večerne torbice so namreč tisti modni kos, ki ga povprečna ženska potrebuje le nekajkrat na leto. Zvezdnice in estradnice seveda potrebujejo večerne torbice pogosteje. Le malokatera pa si upa na svečano prireditev brez najnujnejših stvari, ki jih potrebuje ob sebi. Kam naj pospravim mobilni telefon in ogledalce? Puder in šminka za prvo pomoč na obrazu tudi ne sme manjkati v večerni torbici.



Moje večerne torbice se večino časa skrivajo v omari 

Svečanih priložnosti se pač ne udeležujem zelo pogosto. Bratov maturantski ples in prijateljičina poroka sta bili zadnji taki priložnosti za uporabo večerne torbice. Večerne torbice so mi zelo všeč. Žal mi je, da jih ne uporabljam večkrat. Pa nič zato. Moje večerne torbice so skrbno izbrane in prav posebne. Vsaka izmed njih ima svojo zgodbo v ozadju. Prvo pravo večerno torbico sem potrebovala za svoj maturantski ples. Mala črna torbica s srebrnim okrasjem. Ima srebrno verigo in naguban usnjen material. Še danes mi je lepa. Potem imam nekaj večernih torbic za poroke. Večinoma so črne barve, ker s takšno barvo res ne moreš zgrešiti. V omari pa najdem nekaj vpadljivih torbic, a so bile modne žal le eno sezono.

Danes bi izbrala zlato 

Če bi danes potrebovala večerno torbico, bi najraje izbrala zlato. Trenutno je zlata barva zelo modna. Poleg zlate barve, pa je modna tudi zlata barva z roza odtenkom. Verjamem, da bo tudi zlata barva čez nekaj let že zastarela. A tudi zlata torbica, bi gotovo imela svojo zgodbo. Tudi spomini in zgodbe iz preteklosti nekaj štejejo.


Ali res potrebuješ še eno? 

To je po vsej verjetnosti vprašanje tipičnega predstavnika moškega spola, ki spremlja svojo drago po nakupih torbice. In odgovor njegove drage je: prav gotovo. Večerne torbice so pač poseben kos svečane garderobe. K vsaki večerni obleki paše posebna večerna torbice. Ženske pač ne moremo imete le ene večerne torbice za več različnih priložnosti. Želimo jih imeti več in s tem ni nič narobe.

Ni komentarjev:

Objavite komentar