ponedeljek, 15. februar 2021

Modni izziv z espadrilami

Obutev veliko pripomore h končnemu zunanjemu izgledu. Čeprav ste oblečeni po zadnji modi in vam vse pristoji kot ulito, ste morda zgrešili pri obutvi. Po drugi strani pa je dandanes moderno že prav vse. Neredko lahko vidite žensko, ki je oblečena v najelegantnejšo obleko, obuta pa je v povsem športne copate. Ste pristaš takšne mode ali vam je ljubši klasičen način oblačenja?

Ženske espadrile

Kakor koli že, časi se spreminjajo tudi na področju oblačenja in obuvanja. Najpomembneje pa je, da se v nošeni obleki in obutvi počutite kar se da prijetno, udobno pa tudi samozavestno. Mimogrede, bi si upali obleči espadrile k elegantno zasnovani obleki? Zakaj pa ne?

Nenavadna priljubljenost espadril

Zakaj smo v ospredje postavili ravno espadrile? Odgovor je sila preprost: ker je to eden od najbolj zaželenih in priljubljenih kosov obutve – tako za ženske kot predstavnike močnejšega spola. V takšno obutev se zelo radi obujejo tudi otroci.

Nenavadna priljubljenost espadril ni nekaj novega. Takšna obutev je priljubljena že vrsto let in to marsikje po svetu. V prvi vrsti je zato krivo udobje in prijeten videz obuvala. A niso vsake espadrile enako kakovostne. Na trgu jih lahko kupite tudi za le nekaj evrov, a od takšnega kosa nikar ne pričakujete preveč. Bolje je zanje plačati kakšen evro več, saj si s tem zagotovite vrhunske materiale. Ti poskrbijo, da vam obutev služi dlje časa.

Kateri kosi oblačila se dobro ujamejo z espadrilami

Če ste privrženci modnih izzivov, potem je odgovor jasen: vsi. Če ste pristaš klasičnega sloga, je odgovor nekoliko bolj zapleten. Vse pa je v veliki meri odvisno tudi od izgleda espadril. Na trgu vam je namreč takšna obutev na voljo v številnih različicah. Če obujete espadrile v nevtralnem barvnem odtenku, se lahko precej bolje ujamejo z več kosi oblačil.

Kakovostne espadrile

Pravi modni izziv pa je na primer espadrile obuti k izjemno svečani obleki. A če si boste izbrali takšne s posutimi kamenčki na nevtralni barvni podlagi, ste že blizu zmage. Vsi ljubitelji klasike pa bi dejali, da se tovrstna obutev najbolje ujame z oblačili za prosti čas. Trenirka in espadrile? Kaj pa pajkice ali pa kavbojke? Vsekakor dobra izbira!