petek, 28. avgust 2020

Enostavno ličenje s kozmetiko Wibo za vsak dan

Večina žensk želi imeti kvalitetno kozmetiko, ki vzdrži vsakodnevne dejavnosti. Pri tem se posameznice ne želijo nenehno spraševati, ali so ličila ostala na istem mestu, kot so bila zjutraj pred odhodom od doma. Za enostavno vsakodnevno ličenje z dolgo obstojnimi ličili tako izberite kozmetiko Wibo, ki zagotavlja celodnevno obstojnost makeupa.

Kozmetika Wibo


Ličila nanašajte na kvalitetno podlago

Za večjo obstojnost makeupa poskrbite z uporabo Wibo podlage za obraz in oči. podlaga vsebuje bogat serum, ki kožo nahrani, vlaži in zaščiti. To je posebej pomembno, če nosite ličila na koži cel dan. Podlago za obraz in oči Wibo nanesite na očiščeno kožo tik pred ličenjem. Serum je bogat z antioksidanti, vitaminom C in zaviralci staranja kože.



Po nanosu podlage počakajte nekaj minut, da se serum posuši, nato pa na kožo nanesite puder. Lahko pa na kožo nanesete tudi samostojno podlago za puder, ki je namenjena enakomernemu zabrisovanju pudra in preprečitvi nastanka črt ali temnejših področij na obrazu zaradi pudra.

Nanesite tekočo podlago Wibo in kompaktni puder

Kadar nimate veliko časa za ličenje, na kožo nanesite najprej tekočo obarvano podlago ter nanjo kompaktni puder. Tekoča obarvana podloga je dolgoobstojna in ima naravno do srednjo pokrivnost. Kar pomeni, da nanjo skoraj ni potrebno nanašati dodatnih obarvanih ličil.

Kozmetika Wibo

Prednost tekoče podlage je tudi v tem, da ima mat učinek, ki preprečuje nadležno svetenje kože.  Podlaga zakrije nepravilnosti, v kombinaciji s kompaktnim Wibo pudrom v prahu pa poskrbi, da so vse nepravilnosti prikrite.

Nanesite nude senčila za veke

Na veke nanesite nude senčila iz Wibo palete senčil. Paleta nude odtenkov ima visoko pigmentiranost. Poskrbi tudi za enostaven nanos in zabrisovanje zaradi zelo mehke svilnate teksture. Nude paleta je odlična za dnevno ličenje, ki ga lahko kasneje tekom dneva nadgradite z dodajanjem močnejših in temnejših odtenkov.

Uporabite mat šminke za ustnice

Močne in dolgoobstojne šminke za ustnice so popularne v bolj nevtralnih barvah kot so breskva, svetlo rjava in temno čokoladna barva. Šminka naj vsebuje tudi mat učinek, saj tako ne bo pretirano izstopala.

Trik za povečanje obstojnosti vseh ličil

Za dodatno povečanje obstojnosti ličil in za zaščito pred toploto pa uporabite še Wibo fiksirni sprej. Slednjega se nanese v tankem sloju na kožo in služi tudi kot matirajoči serum za kožo. Poskrbi za nedotaknjenost makeupa in zaščiti ličila pred vročino, vlago in vetrom.

 

Ni komentarjev:

Objavite komentar